Main Site Documentation

[SOLVED] [domino] windows 7 driver\firmware problem


#1

hi I’m having trouble installing the driver on my new pc its windows 7 x64 it just doesn’t want to install correctly, i have also tries it on my other windows machine but i has the same problem. i am using the driver you can download from the site.

when i install the driver it automatically wants to install it as a ghi boot-loader interface,

but when i want to check it for version info it cant find it as usb. all i see is the com3 port.

any ideas on how to fix this.


#2

It is probably in the bootloader mode. You need to update the firmware.
www.http://wiki.tinyclr.com/index.php?title=Firmware_Update


#3

Hi joe,

i figured that was the problem. but i cant find the firmware file in the sdk.

the only one i have is the USBizi_CLR.GHI

but when i install it i get.

1.07
BL
1.07
BL
1.07
BL
1.07
BL
Erase all memory! Are you sure?
Canceled
BL
Erase all memory! Are you sure?
Erasing....BL
Start File Transfer
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
File Transfer Finished Successfully
Bad firmware
BL
BL
1.07
BL


#4

Yes that is the firmware file.
Check the file size, is it zero?


#5

No


#6

Did you use tera term which you downloaded from this website?


#7

yes i downloaded everything from your site.


#8

Add a power source and try again please. Maybe your USB port is not providing enough power.

Or use a powered HUB


#9

huuuuuuuu… it was my front usb… thanks :}

it is weird never had this problem before


#10

Yeah, you had barely enough power to run the processor but flashing it requires good voltage.

We always recommend using powered hubs instead of relying on the PC power.