Sc20260 - camera

default sample installed on board work . with attached camera

but when i tried to deploy sample from

http://new-docs.ghielectronics.com/software/tinyclr/tutorials/camera.html

sample deployed and start work but (on debug mode)

it show me an error

‘GHIElectronics.TinyCLR.VisualStudio.ProjectSystem.dll’ (Managed): Loaded ‘C:\Users\JORN\source\tinyclr2\TinyCLR2\TinyCLR2\bin\Debug\pe…\TinyCLR2.exe’, Symbols loaded.
The thread ‘’ (0x2) has exited with code 0 (0x0).
id = 9657
#### Exception System.Exception - CLR_E_TIMEOUT (1) ####
#### Message:
#### GHIElectronics.TinyCLR.Devices.Camera.Provider.CameraControllerApiWrapper::NativeCapture [IP: 0000] ####
#### GHIElectronics.TinyCLR.Devices.Camera.Provider.CameraControllerApiWrapper::Capture [IP: 0009] ####
#### GHIElectronics.TinyCLR.Devices.Camera.CameraController::Capture [IP: 0025] ####
#### GHIElectronics.TinyCLR.Devices.Camera.CameraController::Capture [IP: 0014] ####
#### GHIElectronics.TinyCLR.Drivers.Omnivision.Ov9655.Ov9655::Capture [IP: 0009] ####
#### TinyCLR2.Program::Main [IP: 0004] ####
Exception thrown: ‘System.Exception’ in GHIElectronics.TinyCLR.Devices.Camera.dll

ignore that error, set timeout 100 or 500ms

Same result either 100 ms either 500 ms

does it stop working or continue working after that error?

you can try cach to ingore that error i mean.

1 Like

camera work and show picture on display
even with that error on debug mode

so i need to add try / catch to get rid of that kind of error

yes, ignore that error for now.

1 Like