Main Site Documentation

Fez Spider deployment errors


#1

Hi I am trying to set up a set of new Fez Spider boards and I am getting the following error:

Link failure: some assembly references cannot be resolved!!

Assembly: Microsoft.SPOT.Security.PKCS11 (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: System.Security (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Security.PKCS11’ (4.2.0.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.Touch (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Graphics’ (4.2.0.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.Touch (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.Net (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer.SPI (2.42.0.0) needs assembly ‘Gadgeteer’ (2.42.0.0)
Assembly: Gadgeteer.SPI (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: System.Net.Security (4.2.0.0) needs assembly ‘System’ (4.2.0.0)
Assembly: GadgeteerApp20 (1.0.0.0) needs assembly ‘Gadgeteer’ (2.42.0.0)
Assembly: GadgeteerApp20 (1.0.0.0) needs assembly ‘GTM.GHIElectronics.Button’ (1.1.2.0)
Assembly: GadgeteerApp20 (1.0.0.0) needs assembly ‘GTM.GHIElectronics.UsbClientSP’ (1.1.2.0)
Assembly: GadgeteerApp20 (1.0.0.0) needs assembly ‘GTM.Seeed.OledDisplay’ (1.6.0.0)
Assembly: GadgeteerApp20 (1.0.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Graphics’ (4.2.0.0)
Assembly: GadgeteerApp20 (1.0.0.0) needs assembly ‘GHIElectronics.Gadgeteer.FEZSpider’ (1.1.2.0)
Assembly: GHIElectronics.Gadgeteer.FEZSpider (1.1.2.0) needs assembly ‘Gadgeteer’ (2.42.0.0)
Assembly: GHIElectronics.Gadgeteer.FEZSpider (1.1.2.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: GHIElectronics.Gadgeteer.FEZSpider (1.1.2.0) needs assembly ‘GHI.Premium.IO’ (4.2.10.0)
Assembly: GHIElectronics.Gadgeteer.FEZSpider (1.1.2.0) needs assembly ‘GHI.Premium.Hardware’ (4.2.10.0)
Assembly: GHIElectronics.Gadgeteer.FEZSpider (1.1.2.0) needs assembly ‘GHI.Premium.System’ (4.2.10.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.Hardware.PWM (4.2.0.1) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.Hardware.SerialPort (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.Graphics (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Microsoft.SPOT.IO (4.2.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Hardware.PWM’ (4.2.0.1)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.TinyCore’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Graphics’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.Net’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘Microsoft.SPOT.IO’ (4.2.0.0)
Assembly: Gadgeteer (2.42.0.0) needs assembly ‘System.IO’ (4.2.0.0)

Error: a3000000

Waiting for debug commands…

The program ‘[4] Micro Framework application: Managed’ has exited with code 0 (0x0).

This laptop works perfectly with my Fez Hydra. I surely don’t have to import each of those assembly lines do I?

What am I missing please!


#2

Do Build/Clean and Build/Rebuild and it should work.


#3

@ Hyperlisk - Thanks for the quick reply, what do you mean by those commands? Do they go in the program? I am using VB2012.


#4

make sure the spider firmware version matches your SDK.


#5

I mean in Visual Studio you go to Build menu and select Clean first, then when it’s done you go to Build menu again and select Rebuild. In VS2012 menu name might be Debug or something else. If you don’t have Clean option just use rebuild and it should work.